MEKTEBİM KOLEJİ’NDE CUMHURİYET COŞKUSU

01 Kasım Perşembe Günü, Mektebim Koleji Konferans Salonu’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 89. Yılı, öğrencilerin hazırladığı çeşitli etkinlikler ile kutlandı.


 

Silivri - Mektebim Koleji’nde, 01 Kasım Perşembe günü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 89. Yılı, anma töreni ve kolej öğrencilerinin hazırladığı çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlk tören sabah saat 10.00’da, öğrencilere, ikinci tören ise saat 16.00’da öğrenci velilerine yönelik olarak gerçekleştirildi. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği Mektebim Okulları Cumhuriyet Bayramı Programı, büyük beğeniyle izlendi. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı etkinlikte, minik öğrencilerin sunduğu halk oyunları gösterisi yüzleri gülümsetti ve sempati topladı.

Cumhuriyet Bayramı Programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Nene Hatun, Kalecikli Salih, Yarbay Rıfat gibi savaş kahramanlarının canlandırıldığı orotoryo, 3. ve 4. Sınıfların hazırladığı Zeybek Oyunu ve 1. Sınıfların Roman ve Kafkas oyunlarından oluşan gösterisi büyük alkış alırken, koro ve tüm öğrencilerin sahneye çıkarak, bayraklar eşliğinde söylediği 10. Yıl marşına salon da coşkuyla eşlik etti. Cumhuriyetimizin kuruluşunu özetleyen kısa bir barkovizyon gösterisinin de sunulduğu program, Mektebim Okulları Genel Müdürü Mahmut Oyman’ın kısa konuşması ile son buldu. Mahmut Oyman, ne kadar duygulandığını ifade etti ve “Bu çocuklar varken umutsuzluğa düşmeye gerek yok. Cumhuriyetimize kimse dokunamaz. Mektebim Okulları Atamızdan aldığı bayrağı sonsuza taşıyacaktır” dedi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri