MEKTEBİM OKULLARI, BAHAR ŞENLİĞİNDE COŞTU

Özel Mektebim Okulları, hem kendi öğrencilerini hem de okullarının bulunduğu yerlerdeki devlet okullarının öğrencilerini, gençlerin sevdiği rock grubu Kolpa ile coşturdu.

Mektebim’in Bahar Şenliği, Kolpa grubunun 13 Mayıs’ta Mektebim Okulları Bakırköy Kampüsü’nde verdiği konserle başlamış, 24 Mayıs’ta Büyükçekmece’de anfitiyatroda, halkın da katıldığı konserle devam etmişti.

Bahar Şenliği’nin üçüncü ayağı Mektebim Okulları Silivri Kampüsü’nde gerçekleşti. 3 Haziran’da öğrenciler gün boyu kampüste kurulan oyun parkında eğlendiler, gece de “Kapkara Show”u izlediler. Kapkara Show karanlık alanda özel bir ışık sistemiyle oluşturulan fosforlu ve beyaz renklerin hakim olduğu görsel bir şölendi. Sahnede gerçekleşen, hayal gücüne dayalı bir çok imkansız ve sıra dışı olaylar seyircinin büyük beğenisini kazandı.

Bahar Şenliği, 4 Haziran’da ise öğrencilerden kurulu Mektebim Orkestrası’nın sahne almasıyla başladı. Ardından Mektebim Okulları’nın ilk mezunlarının kep giyme töreni gerçekleşti. Nihayet Kolpa’nın sahneye gelmesiyle öğrencilerde coşku doruğa çıktı.

Mektebim Okulları’nın Bahar Şenliği’ne ve Kolpa konserlerine yaklaşık bin kişi katıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri