Miniklerin ATA sevgisi

Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 75’nci yıl dönümünde özel okullarda da bir birinden özel törenler ile anıldı.
 Törenlerde gösteri yapan ve şiir okuyan miniklerin Atatürk sevgisi her hallerinden belliydi. Bölgemiz özel okullardan Fatih Koleji ve Gökcan Koleji de 10 Kasım’da etkin bir katılım içerisinde Atatürk’ü anma proğramı düzenlediler.

FATİH KOLEJİ ATA’YI UNUTMADI 
Ulu önder Atatürk’ün vefatının 75. Yıl dönümü FATİH KOLEJİ’nde törenler 10 Kasım sabahı saat 09.05’te okuldaki bayrak yarıya indirilirken saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Müdür yardımcısı, öğretmen ve bir grup öğrenciyle ilçe programına geçildi. İlçe programının sonunda ilçede düzenlenen “Atatürk” konulu resim yarışmasında ilçe birincisi olan okul öğrencilerinden Beyzanur Batı ödülünü Silivri Kaymakamı Salih Keser’in elinden aldı.
10 Kasım Pazar gününe denk geldiği için bütün öğrencilere yönelik bir programı okulun konferans salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’yla başlayan programda Müdür Yardımcısı Gazi Felek’in, günün önemi belirten konuşmasının ardından devam etti. Daha sonra FATİH KOLEJİ öğrencileri tarafından Atatürk konulu şiirler okundu. Yabancı devlet adamlarının Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk hakkındaki önemli sözleri okundu. 10 Kasım Atatürk Haftası dolayısıyla yapılan Atatürk konulu resim sergisi de okulun girişinde sergilendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri