Miniklerin kitap sevdası

Küçükçekmece’de bulunan anaokulu öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Sefaköy Bilgi Evi kütüphanesini ziyaret etti. Minikler bir ders saati boyunca kitap okudu.

 
Her yıl Mart ayının son haftasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Kütüphane Haftasını minik öğrenciler de kutladı. Küçükçekmece’de bulunan üç anaokulunun öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Sefaköy Bilgi Evi kütüphanesini ziyaret etti.
 
Kitabın yararlarının anlaşılması ve sayılarının çoğalmasıyla oluşan kütüphanelerin önemi, her Mart ayının son haftasında düzenlenen etkinliklerle hatırlanıyor. Bir hafta boyunca kütüphanelerin önemi, faydaları, nasıl kullanılacağı öğrencilere anlatılıyor. Küçükçekmece’de bulunan Sevgi Çiçeği Lale Anaokulu, Ahmet Ermiş Anaokulu ve Nene Hatun Anaokulu öğrencileri de Sefaköy Bilgi Evi kütüphanesini ziyaret etti.
 
Sefaköy Bilgi Evi’ne üç gün boyunca gruplar halinde gelen öğrenciler bir ders saatlerini burada geçirdi. Okuma ve yazmayı henüz öğrenen minikler, hikaye kitaplarını okumadan önce Bilgi Evi yetkililerinden kütüphanenin faydalarını, önemini, kurallarını ve nasıl kullanacağını da öğrendi. Kütüphane üç gün boyunca 250’ ye yakın öğrenci ağırladı. 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri