ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET COŞKUSU

Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye’nin en büyük kültür ve sanat merkezi Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde ilçede lise eğitimini tamamlayan binlerce öğrenci için mezuniyet töreni düzenledi.

 2013-2014 eğitim öğretim yılı kapanış programına sanatçı Yusuf Güney’in verdiği konser damga vurdu.Programa, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz ve öğrenciler de katıldı. 

LİSE BİRİNCİLERİNE TEŞEKKÜR BERATI

Törende, protokol üyeleri tarafından ilçedeki liselerden birinci olarak mezun olan öğrencilere teşekkür beratları verilerek, kitap seti hediye edildi. Ayrıca, İstanbul genelinde çeşitli proje yarışmalarında Küçükçekmece’yi temsil ederek, derece giren okulların yöneticilerine de plaket ve hediyeleri Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz tarafından verildi.

BAŞKAN KARADENİZ, YGS’DE BAŞARILAR DİLEDİ

Öğrencileri tebrik eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz,  ‘Moral ve motivasyon olması amacıyla sizlere böyle bir program hazırladık. Tüm öğrencilerimizi çok seviyoruz. Hafta sonu gerçekleştirilecek olan YGS’de hepinize başarılar diliyorum.’diye konuştu.

‘BİZLERİN UMUDUSUNUZ’

Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu ifade eden Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ise, ‘ Yaşamları boyunca kendilerine rehber olacak bilgi birikimiyle soran, sorgulayan, özgürlüğüne düşkün , milli manevi değerlerin savunucusu olacak olan sizler, bizlerin umudusunuz. Sizleri, en az bir spor dalıyla ilgilenen, bir yabancı dil bilen, bir müzik aleti kullanabilen kişiler olarak görmek istiyoruz’ diyerek, öğrencileri tebrik etti.

YUSUF GÜNEY EN GÜZEL ŞARKILARINI MEZUNLAR İÇİN SÖYLEDİ

Mezuniyet töreninin sonunda gençler, şarkıcı Yusuf Güney’in verdiği konserle coşku dolu saatler yaşadı. Ünlü pop sanatçısının söylediği şarkılarla mezuniyetlerini kutlayan öğrenciler, konser boyunca doyasıya eğlendi. Konser sonunda Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ünlü sanatçıya çiçek vererek, teşekkür etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri