Okulumuz Türkiye müzik şampiyonu!

Türkiye'nin liselere yönelik en büyük müzik yarışmasın birinciliğini Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesi Müzik Grubukazandı. Finalde İcra Kategorisi'nde birinci olan okulumuz, 100 bin lira değerinde Vodafone FreeZone'dan müzik stüdyosu ödülünü almaya hak
Türkiye'nin liselere yönelik en büyük müzik yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Vodafone Freezone16. Liselerarası Müzik Yarışması, HTC sponsorluğunda 27 Nisan günü Bostancı Gösteri Merkezi'nde Emre Aydın konseri ve muhteşem bir final ile son buldu.
Türkiye'nin en kapsamlı müzik yarışması olan Vodafone Freezone 16. Liselerarası Müzik Yarışması'na 53 ayrı ilden 424 okul başvurdu. Türkiye'den 21 lise ile KKTC Telsim FreeZone 1. Liselerarası Müzik Yarışması birincisinin katıldığı finalde 23. finalist ise "Lisenin Yıldızı" sosyal medya projesiyle belli oldu. 
Finalde İcra Kategorisi'nde birinci olan İstanbul Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesi, Vodafone FreeZone'dan müzik stüdyosu ödülünü kazandı. 

Yarışmanın "İcra" kategorisinde birinci olan İstanbul Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesi, büyük ödül olan müzik stüdyosunu kazanırken, Vodafone İstanbul Calling'de ön grup olarak sahneye çıkma fırsatını yakaladı. AFS Kültürlerarası Macaristan Yaz Müzik Okulu'na gitme hakkı sunulan En İyi Enstrüman kategorisi ödülü İstanbul Tuna Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ne, Kız Solist Ödülü İstanbul Kartal Süleyman Demirel Lisesi'ne, Erkek Solist Ödülü de yine Emirhan Kuroğlu ile İstanbul Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesi'ne gitti.
53 ilden 424 okul yarışmaya başvurdu! 30 binin üzerinde liseli genç de etkinlikte arkadaşlarını destekledi!
Önceki yıllardan farklı olarak bu yıl Türkiye'den tüm liselerin katılımına açık olan yarışmaya 53 ilden 424 okul başvurdu. Şubat, Mart ve Nisan aylarında sırasıyla Antalya, İzmir, Ankara, Gaziantep, İstanbul ve Bursa'da gerçekleşen elemelerde 53 ilden 424 okuldan müzik grupları performans sergiledi. Toplamda 30 bin liseli genç, arkadaşlarını desteklemek, iyi müzik dinlemek ve eğlenmek için bir araya geldi.

İşte okulun şampiyon müzik grubu:
10-C Emir KURUOĞLU (Solist)
11-A Hakan SELVİ (Elektro Gitar)
11-A Uğurcan YAŞAR (Bas Gitar)
9-C Götuğ KABAKÇIOĞLU (Baterist)
Resim de de birinci!
Aynı okul öğrencisi Özce Su Coşkun geçtiğimiz aylarda; Mehmet Akif ERSOY Şiirleri Konulu ilçe çapında düzenlenen resim yarışmasında yaptığı resimle birinci olmuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Eğitim Haberleri