SİZİN BİR İNCİNİZ, BİZİM BİRİNCİMİZ

Büyükçekmece’de faaliyet gösteren “Bir İnci Anaokulu” bizler için çok değerli olan yavrularımızın yetişmesi için bir inci titizliği ve özenini gösterip onları geleceğe en iyi şekilde hazırlıyor.

             Bir İnci Anaokulu’nun kurucusu olan Boğaziçi Üniversitesi mezunu Sosyolog Güneş Ficken ile okulu, eğitim ve öğretim sistemini tüm ince ayrıntılarıyla çocuklarımıza gösterilen özenli eğitimi konuştuk.
Güneş Ficken; ‘’Hayattaki başarınız kazandığınız para ya da ulaştığınız mevkii ile değil, yaptığınız şeyden  dolayı hayatları iyi yönde değişen kişilerin sayısıyla ölçülecektir’’ sözünü ilke edinen seçkin bir okul öncesi eğitim kurumuyuz diyerek kurumun vizyonunu anlattı:
Güleryüzlü, sevecen eğitimci kadromuz, oyun alanlarımız, sağlıklı oyun ve eğitim materyallerimiz ile sevimli yuvamız sayesinde çocuklarımız okulumuza kısa sürede uyum sağlamaktadır.
Çocuklarımızın bilimsel, duygusal, sosyal, psiko-motor gelişimlerine olanak sağlayan tüm ihtiyaçları en iyi şekilde karşılanırken, sağlıklı beslenmelerine özellikle dikkat etmekteyiz. Menülerimiz mevsim meyve  sebzelerinden hazırlanmakta olup, her gün katkısız yoğurt yemelerine önem veriyoruz.
Mutfak alışverişini, çocuklarımızın okul servislerini titizlikle bizzat kendim yapmaktayım.
Zengin kütüphanemiz, anadilimize ve zihinsel gelişime ne kadar önem verdiğimizin göstergesidir.
Uzmanlarca yapılan araştırmalar göstermektedir ki; erken çocukluk döneminde çocuklar ne kadar çok farklı dile maruz kalırsa yabancı dil öğrenme becerileri aynı oranda artıyor. İngilizce derslerimizde eğitici materyaller, şarkılar, oyunlar, danslarla eğlenceli, disiplinli bir çalışmayla uzun süreli hafızaya kaydetme tekniğiyle temel alt yapı oluşturulmaktadır.
Her çocuk farklı, kendine has parlak bir incidir. Bazıları dünyayı sanatsal, akademik ya da sportif başarılarla süslerken diğerleri de onlara yardımcı olarak kariyer ve başarı göstereceklerdir.
Amacımız; Değerli  Bir İnci  çocuklarımızın olabildiğince mutlu, diğer insanlara karşı sevecenlik ve arkadaşlık duyguları beslemelerine, barış ve huzur dolu kalplere sahip, nazik, toplumsal değerlerimizi bilen yetişkinler olabilmelerine yardımcı olmaktır.
Çocuklarımızın okul içinde her sınıfta bulunan kameralarla faaliyetlere katılımları, davranışsal gelişimleri ve güvenlikleri izlenmektedir. MEB’e  bağlı  okulumuzda müfredata uygun dersler verilmekte olup, jimnastik, yüzme, atlı spor, satranç, dans, müzik, drama, İngilizce, Almanca ve proje çalışmalarıyla eğitim öğretim desteklenmektedir. 
Okulumuz yaz tatili sürecinde ‘’ Yaz Okulu ‘’ olarak da faaliyet göstermektedir.
İLETİŞİM  ;  0212 883 68 61- 0212 883 48 55     ADRES ;  Fatih Mah. Kaynak Sok. No : 17 / 1 Büyükçekmece-
E-MAİL :  info@birincianaokulu.com             WEB :  www.birincianaokulu.com                            İstanbul


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri