TAY Koleji’nden bir ilk daha

TAY Eğitim Kurumları’na bünyesinde faaliyet yürüten TAY Koleji, önceki gün sürücü adaylarını ağırladı. Motor dersini kolejin konferans salonunda yapan sürücü adaylarına TAY Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Karatay sürpriz bir ziyaret gerçekl

Bünyesinde bir kolej ve çok sayıda sürücü kursu barındıran TAY Eğitim Kurumları, önceki gün bir ilke imza attı. Ehliyet almak için kurslara giden sürücü adayları, Motor dersini TAY Koleji’nin konferans salonunda yaptı. Sürücü adaylarını ziyaret eden ve ders arasında kısaca kendilerine hitap eden TAY Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Karatay, tüm kursiyerlere başarı diledi.
TAY Sürücü Kursları’nın yaklaşık 15 yıldan bu yana faaliyet gösterdiğini belirten Veysel Karatay, bu süre zarfında yaklaşık 100 bin kişiyi ehliyet sahibi yaptıklarını ifade etti.

“15 yıldır aynı felsefeyle devam ediyoruz”
Motor dersini özellikle TAY Koleji’ne aldıklarını belirten Karatay, bu durumun bir ilk olduğunu belirterek, “Sizlerin hem kolejimizi görmenizi ve tanımanızı istedik hem de böylesine modern bir konferans salonunda ders almanızı arzu ettik. İlk başladığımız nokta ile bugüne baktığımızda kurumumuzun önemli bir mesafe katettiğini görüyoruz. Tabii ki bu sizlerin destekleriyle oldu. Esenyurt’ta ilk sürücü kursunu açtığımız o günleri hiç unutmuyorum. 1998 yılıydı, o zamanlar Esenyurt yeni gelişmekte olan bir yerdi, çamuru çoktu. Ben sürücü kursuna halıfleks yaptırınca, “Çamur çok, çabuk kirlenir” gibi itiraz edenler oldu. Ben ise o gün dedim ki; “Hayır! Esenyurt’ta yaşayan insanlar da Bakırköy’de yaşayanlar kadar değerlidir.” 15 yıl boyunca verdiğim hizmet ve savaşım bunun içindi arkadaşlar. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Ben bundan sonra da Allah izin verdiği sürece bu çalışmamı aynı şekilde devam ettireceğim” diye konuştu.

“Önemli olan ehliyet almak değil”
Konuşmasını sonunda sürücü adaylarına girecekleri ehliyet sınavında başarılar dileyen Karatay, kurallara riayet etmeleri konusunda uyarılarda bulundu. “Önemli olan ehliyet almak değil” diyen Karatay, “Ehliyeti aldıktan sonra kurallarına göre yaşıyorsak ehliyet işte o zaman önemlidir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri