Tema 3. Bölge Temsilciliği’ni Beylikdüzü’nde Açıyor

4 Nisan’da hizmete girecek TEMA İstanbul 3. Bölge Temsilciliği, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde açılacak.
Özellikle okullarda yapacağı çalışmalarla öğrencilere çevre bilincini aşılamayı hedefleyen TEMA, 3. Bölge Temsilciliği’ni Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde açıyor. 15 yıldır TEMA görevlisi olarak hizmet veren Zekavet Taş, “Kişi başına düşen 9.27 m2 yeşil alanı ile AB standartlarını yakalamış olan Beylikdüzü ilçesinde özellikle öğrenciler ile ilgili yapacakları çalışmalar sayesinde çevre bilincini ve sevgisini geliştirecek kampanyalar düzenleyeceğiz” dedi.

4 Nisan’da Hizmete Açılıyor
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki ofiste velilere de çeşitli seminerler vereceklerini söyleyen Zekavet Taş, insanları çevre çalışmalarında gönüllü olarak çalışmaya davet edeceklerini ifade etti. Yer tahsisi için Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a teşekkür eden Taş, temsilciliğin 4 Nisan’da yapılacak törenle açılacağını belirtti.

“Öğrencilere Çevre Bilincini Birlikte Aşılayacağız…”
TEMA’nın 3. Bölge Temsilciliği’nin Beylikdüzü’ne gelmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Çevreci kuruluşların en önde ismi TEMA’nın, İstanbul’un en yeşil ilçelerinden ve kişi başına düşen 9.27 m2’lik yeşil alana sahip Beylikdüzü’ne gelmesi çok güzel bir olay. Birlikte yapacağımız projeler ile öğrencilerimize çevre bilincini aşılayacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri