Tepecik İlköğretim pilav günü düzenledi

Tepecik İlköğretim Okulu Aile Birliği, Büyükçekmece Belediyesi’nin kendilerine tahsis ettiği Dalyan Kafe’de pilav günü düzenleyerek okul ihtiyaçlarını karşılamak üzere yardım topladı.
Aile birliğinden dayanışma örneği

Büyükçekmece Gölü’nün eşsiz manzarası eşliğinde düzenlenen pilav gününde buluşan öğrenci velileri keyifli bir gün geçirdiler. Okulun kırtasiye ve temizlik masraflarının karşılanmasını sağlamak üzere velilerin dayanışma örneği sergilediği pilav gününde Okul Müdürü Davut Sağsız yardımlarından dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkürlerini iletti. Sağsız konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Yardımlarıyla ayakta duruyoruz

“Okulumuz Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün destekleri sayesinde ayakta durabiliyor. Öğrencilere kaliteli bir eğitim sağlamak için gerekli olan her şey için kendisinin kapısını çalabiliyoruz. Bu organizasyonlara ev sahipliği yaparak temizlik ve kırtasiye masrafları için kaynak oluşturmamızı sağlıyor. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına kendisine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum.” 


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri