Turizm Haftası Kutlandı

Turizm haftası nedeni ile Kumburgaz Anadolu ve Turizm Meslek Lisesi bir kutlama programı düzenledi..

Turizm haftası nedeni ile Kumburgaz Anadolu ve Turizm Meslek Lisesi bir kutlama programı düzenledi.Programda Gökcan Koleji misafir öğrencilerinin yapmış olduğu folklorik gösteriler etkinliğe renk kattı.


Her yıl 15 - 22 Nisan tarihleri arasında Turizm Haftası kutlandığını dile getiren Okul Müdürü Kenan İlhan” Yurdumuz, turizm zenginlikleri bakımından dünyanın sayılı ülkelerinden biridir. Bir ülkede turizmin gelişmesi için bazı koşulların gerçekleşmesi zorunludur. Yolların güzel olması, ulaşım araçlarının gelişmiş olması, konaklama yerlerinin rahat ve temiz olması gereklidir. 
Ülkemize turist gelmesini istiyorsak, onlara karşı güler yüzlü, iyiliksever, temiz, hoşgörülü olmalıyız. Sonuç olarak ülkemizin doğal zenginliklerini, anıtlarını, tarihi kalıntılarını, müzelerini görmek güneşinden, denizinden, kaplıcalarından yararlanmak, dinlenmek, eğlenmek için gelen turistlere yardımcı olmalıyız. Bu noktada Turizm sektörüne kalifiyeli eleman yetiştirmek için okul olarak elimizden gelen en iyi eğitimi öğrencilerimize vermekteyiz” dedi.
Programa Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü H.Avni Sandıkçı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe okullarının Müdürleri ve Okul aile birliği üyeleri katıldı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri