Türkoba’dan elimi çekmem…

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün geleneksel okul ziyaretleri sırasında Türkoba İlköğretim Okulu öğrencilerine vermiş olduğu sözü tutarak halı sahanın yanı sıra bir de çok amaçlı salon yaptırdı.


Türkoba ve Tepecik  Mahallesin de ki okulların daha çok desteğe ihtiyacı olduğuna değinen Akgün; “Türkoba ve Tepecik Mahalleleri kırsal kesimde kaldığı için bu güne kadar hizmetten yoksun kalmış. Burada ki okulları ilk gezdiğim zaman çok kötü olmuştum. Bir okul nasıl bu kadar ihmal edilir diye düşündüm. Şimdi amacım o okulların eksiklerini gidererek eğitim seviyesini en yüksek seviyeye çıkarmaktır” şeklinde konuştu.
Eğitimin kendisi için her zaman önce geldiğini belirten Başkan Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi;  “ Benim için eğitim hep önde gelmiştir. Çocuklarımız yeter ki okusun. Ömrüm cefa ettiği müddetçe okul yaptırmaya devam edeceğim. 2012 yılında biri Kız Meslek Lisesi diğeri de  Sağlık Meslek Lisesi olmak üzere üç okulu daha tamamlayıp eğitim camiasına hediye edeceğim.”
Başkan Akgün’ün vermiş olduğu destek için teşekkür eden Türkoba İlköğretim Okul Müdürü Muhsin Yazıcı da ; “ Eğitime verdiği önemle tanıdığımız Başkan Akgün’e okul yönetimi ve veliler adına çok teşekkür ediyorum. Vermiş olduğu destekle okulumuzun A’dan Z’ye bütün eksikliklerini giderdi. Sayesinde okulumuz başka bir görünüme kavuştu” şeklinde konuştu.
Açılışta Akgün’ü yalnız bırakmayan Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı da ; “Bu kadar güzelliklerin başlatıldığı bu okulda eğitim adına da çok daha güzel şeylerin olacağına inancım tam. Başkan Akgün’ün vermiş olduğu destek ile okulumuz İstanbul da bahsedilen bir okul haline geldi” dedi.
Akgün ve Sandıkçı açılış sonrasın da halı spor sahasında öğrencilerle karşılıklı maç yaptılar. Yapılan gösteri maçında gençlerin enerjisi, büyüklerin tecrübesi ile başa baş mücadele edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri