Veliler İmece yaptı!

Çatalca Anadolu Lisesi’nde devlet ve öğrenci velileri arasında yapılan imece ile konferans salonu açıldı.

 Açılışa Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Yarbay Abdülvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Dursun Duran Kaya, Cengiz Uçar, ilçe daire müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

 

Konferans salonu açılışı ilçe protokolü ve konferans salonunun yapımında maddi manevi yardımlarını esirgemeyen velilerin açılış kurdelesini kesmesiyle yapıldı. Ardından Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşımız hep bir ağızdan okundu. Ardından Çatalca Anadolu Lisesi’nin tanıtımının yapıldığı kısa bir video gösterisi izleyicilere sunuldu. Video sonrasında Çatalca Anadolu Lisesi Müdürü ve Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan bir konuşma yaptı. Kaymakam Dr. Nevzat Taşdan konuşmasında yardım eden velilere teşekkür etti. Konuşmaların sonrasında yardım eden velilere teşekkür plaketi verildi. Ödüller, Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Yarbay Abdülvahap Bozkurt ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından verildi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Başkan Cem Kara, “İTO Çok Programlı Lisesi ile birlikte Çatalca Anadolu Lisesi aynı binayı üç yıl boyunca paylaştı. Bu dönemde ben de İTO Çok Programlı Lisesi’nde yöneticilik yapıyordum. Burada bulunan öğretmenlerimiz ile mesai arkadaşlığı yaptık. Eğitimci kimliğim ile bu konferans salonunun okulumuza kazandırılmasına katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri