Yeni bir okul daha geliyor...

Hayırsever vatandaşlar Arif Zeki Özver, Neziye Özver ve Hüseyin Denizin yapımını üstlendiği Münevver Kemal Özver Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin temel atma töreni gerçekleşti

Kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımıyla gerçekleşen törende konuşan eğitim hayırseveri Arif Zeki Özver; “Eğitim ülkemizin en önemli meselesidir. Bu önemli meselenin çözümü için tüm iş adamlarımızı göreve çağırıyorum. Münevver Kemal Özver Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin halkımıza hayırlı olmasını nice başarılı devlet adamlarının buralardan yetişmesini diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardında Büyükçekmece Müftüsü Mehmet Narinin yapmış olduğu dualarla birlikte kurban kesilerek temel atma töreni gerçekleşti.

Münevver Kemal Özver Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin temel atma törenine belediye meclis üyeleri, Büyükçekmece Belediye daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediyelerin asli görevi olmamasına rağmen Büyükçekmece Belediyesi olarak bugüne kadar onlarca okulun yapımını sağladığını vurgulayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün; “Her zaman eğitimi öncelikli hizmet olarak belirledik. Mülki amirlerimiz ve ilçe milli eğitim Müdürümüz ile omuz omuza vererek Büyükçekmece de eğitimin kalitesini her geçen gün biraz daha artırdık’’ dedi.

Akgün, “Hayırsever Arif amca bu güne kadar çalışmış ve sonunda eğitime katkı sağlamak amaçlı okul yapmaya karar vermiş. Bizlerde belediye olarak Arif amcanın yaptıracağı Münevver Kemal Özver Anadolu Sağlık Meslek Lisesine sonuna kadar destek olmak ve yaşatmak mecburiyetindeyiz” şeklinde konuştu.

Sağlık ve eğitim bu memleketin ana meselesidir…

Sağlık ve eğitimin bu memleketin ana meselesi olduğunu belirten Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “ Hayırseverler sayesinde bu sorunu ortadan yavaş yavaş kaldırıyoruz. Ne mutlu ki bize Zeki amca, Neziye hanım ve Hüseyin kardeş gibi hayırsever vatandaşlarımız var.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri