Alamara Sanat Atölyesinden yağlı boya sergisi…

Ressam Tuğba Aksezmener Işık ve Ressam Sait Işık’ın Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisinde “Düşlerin Gücü Fantastik ve Sürreal Resim Sergisi” sanat camiasınadan büyük ilgi gördü.
 
AKM’de Alamara Sanat Atölyesinden yağlı boya sergisi…
Ressam Tuğba Aksezmener Işık ve Ressam Sait Işık’ın Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisinde “Düşlerin Gücü Fantastik ve Sürreal Resim Sergisi” sanat camiasınadan büyük ilgi gördü. 
Alamara atölyesini 5 yıl önce Etilerde kurduklarını anlatan Ressam Tuğba Aksezmener Işık “ Alamara ismini merak edenler için söyleyeyim Alamara, topraktan çıkma sanat demek. Büyükçekmece’ye gelince de resim olarak devam ettik. Belediyeye destekleri için ve sanatsever arkadaşlarımın yanımda olduğundan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Aynı zamanda evli olan çifte ressamın açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Belediye Başkan yardımcısı Reşit Oral da yaptığı konuşmada; ” Sergide görüyoruz ki birbirinden değerli eserler var. Yüreğinize sağlık.Belediye Başkanımız şehir dışında olduğu için katılamadı. Kendisinin sevgi ve selamlarını getirdik. Kültür ve sanata duyarlı Büyükçekmece de sanatsal etkinliklerin her geçen gün daha da artacağı müjdesini vermemi istedi”şeklinde konuştu.
Sergiyi gezen davetliler Ressam Tuğba Aksezmener Işık ile eşi Ressam Sait Işık’ın yağlı boya çalışmalarının mükemmelliği karşısında çok beğendiklerini dile getirdiler. Sanatseverlerin bu beğenileri karşısında Işık, ”Büyükçekmece’li sanatseverlerin eserlerimi beğenmesi beni oldukça mutlu etti” şeklinde konuştu.
Sergiyi dolaşan Belediye Başkan Yardımcıları Reşit Oral ve Bayram Ali Üner, Işık çiftine , ” Her resim için ayrı bir emek vermişsiniz. Renklerin ahenkle dans edişini resimlere güzel yansıtmışsınız. Renklerin birbirine olan uyumu ilk bakışta anlaşılıyor. Çağdaş yaşamın içinde yer aldığınız hayatı ve düşüncelerinizi bu tuvallere profesyonelce aktardığınız için kutluyorum” dediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri