ALBATROS’A KİTAP KONDU!

Atlas Kitapevi kitapseverlere daha yakın olmak için Albotros'ta çadır açtı. Daha önce yıllardır Beylikdüzü Atrium Çarşı'sında hizmet veren kitapevi yaz sezonu boyunca bu adresinde kitapseverleri bekliyor.

Mahmut Kuş Ağbimiz idaresinde açılan çadır yaz sonuna kadar okurları dilediği kitaplarla buluşturmak için adeta yangın yerine evirilme telaşında. Meraklısına geçici ve/veya kalıcı dövme yapan genç arkadaşlar da ilgilileri beklemektedir. İlgililerle iletişime geçen arkadaşlar da adeta kitap kurdu ve bu yaz mümkün olduğunca okuyucuya talep ettiği kitapları temin etmek; okuyabileceği kitapları sunmak üzere gece geç saatlere kadar çadırda bulunuyorlar.

Büyükçekmece'nin en kapsamlı kitap alışverişi yapılmak üzere açılan çadır Büyükçekmece Albatros Sahilinde Gürpınara doğru olan yürüyüş yolunun üzerindedir. Jimnastik Kulubü'nün tenis kortunu geçer geçmez Marmara Restaurant ve hemen yanında Turna Restaurant/Cafe'nin yanıbaşında bulunan çadırı ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.  Arkadaşlar ve deniz keyfi iyidir ama kitaplar da bir o kadar arkadaş elektriği ve sıradışı keyif niteliğindedir. Herkese şimdiden keyifli okumalar dileğiyle.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri