Ali Asker sevenleriyle Avcılar’da buluştu

Özgün müziğin güçlü sesi Ali Asker, hafta sonunda Avcılar Zin Cafede verdiği konserle sevenleriyle buluştu. Ali Asker, yaklaşık 200 kişinin katıldığı konserde son albümü Çınar Olsamdan da parçalar seslendirdi.

Ünlü halk ozanı Ali Asker, 24 Şubat Cuma akşamı Avcılar Zin Cafe’de verdiği konserle hayranlarıyla buluştu. Yoğun bir ilginin yaşandığı konsere yaklaşık 200 kişi katılırken, Zin Cafe’deki masalar tamamen doldu. Ali Asker’in aile dostlarının da takip ettiği konseri izleyenler arasında Avcılar Garip Usta Pastaneleri’nin sahibi Selçuk Gök ile Türkiye Değişim Hareketi’nin Avcılar ilçe sorumlularından Nedim Sukuşu da vardı.

Ali Asker’e konser sırasında 6 yıldır vokalistliğini yapan Songül Bulur da eşlik etti. Sanatçı, konser arasında Çınar Olsam adlı son albümünü hayranları için imzaladı. 

AVCILAR’A YABANCI DEĞİLİM

Konser öncesinde yerelgaste’ye özel açıklamalar yapan Ali Asker, halen yurt dışında yaşadığını ve konser oldukça Türkiye’ye geldiğini söyledi. Avcılar’a yabancı olmadığını belirten sanatçı, ilçede yakın dostları olduğunu belirterek, “Avcılar’a yabancı değilim, daha önce de gelip gidiyordum, yakın dostlarım, arkadaşlarım var burada. Daha önce sahilde de birkaç kez program yapmıştım” diye konuştu. 

HER YERDE SAHNE ALMIYORUM

Sahne alacağı yerler hakkında önceden araştırma yaptığını ve her yerde sahne almadığını vurgulayan Ali Asker, Zin Cafe’den teklif geldiğinde dostlarına danıştığını, olumlu referans gelince de teklifi kabul ettiğini ifade etti.

Ali Asker, Zin Cafe konserinde son albümü Çınar Olsam'ın 2 numaralı parçası olan Mavi Türkü'yü de söyledi. İşte o türkü:


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri