Antalya'ya oyuncu yağmuru

Antalya Televizyon Ödülleri'nin galasına katılmak için pek çok oyuncu şehre geldi.

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı işbirliğiyle bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Antalya Televizyon Ödülleri' gala gecesine katılmak için çok sayıda sanatçı kente geldi.

Sanatçıları havalimanında karşılayan hayranları, sevgi gösterilerinde bulundu. İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan teknik aksaklık nedeniyle 1 saat 5 dakika gecikmeli gelen uçaktan ilk olarak 'Behzat Ç.' ekibinin oyuncuları indi. Erdal Beşikçioğlu, Hakan Hatipoğlu ve Seda Bakan'ın ardından, Kanal D'de yayınlanan 'Kanıt' dizisinin başrol oyuncusu Engin Benli ve ekibi hayranlarıyla buluştu. Dizilerin aranılan yüzü Ceyda Ateş de arkadaşlarıyla birlikte gelen yolcu kapısında göründü. Eşofman giymeyi tercih eden Ateş, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Aynı uçakta, bu yıl onur ödülü alacak olan Tekin Akmansoy da yer aldı. Türkiye'deki ilk televizyon dizilerinden 'Kaynanalar'ın senaristi ve başrol oyuncusu Tekin Akmansoy, mavi renkli kazağı ve gözlükleri ile dikkatleri üzerine topladı.

Türk sinemasının duayen isimlerinden Metin Çekmez de Coşkun Gögen ve Ceyda Ateş ile bol bol sohbet etti. Esprileriyle Çekmez ve Ateş'i güldüren Coşkun Gögen, "Eski toprak abim" diyerek Çekmez'e iltifat yağdırdı.

Bu gece Mardan Palace Otel'deki açılış kokteyli ile başlayacak Antalya Televizyon Ödülleri, yarın gece düzenlenecek gala ile son bulacak.


GANİ MÜJDE; İYİ OLAN KAZANSIN

Antalya Televizyon Ödülleri için aralarında Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Türkan gibi televizyon dizilerinin ünlü oyunlarının Antalya'ya gelişi sürüyor. Antalya'ya tarifeli uçakla gelen ikinci gruptaki dizi yıldızları, hayranları ve görevliler tarafından karşılandı. Küçük Sırlar dizisinde oynayan Sinem Kobal, kırmızı gözlüğü, kırmızı jeani ile dikkat çekerken, manken- sunucu Ebru Şallı, çocukları Beren ve Berk ile ilgi odağı oldu. Petek Dinçöz, Can Tanrıyar, Hatice Şendil de dikkat çeken sanatçılar arasında yer aldı.

Yahşi Cazibe'nin senaristi Gani Müjde, Antalya'daki televizyon ödülleri yarışmasını önemli bulduğunu söyledi. Müjde, "Öncelikle iyi olan kazansın diyorum. Böyle bir ödül, çok gerekliydi bence. Böyle bir şeyin, tarafsız bir atmosferde, kanalların etkilerinden uzak bir yerde yapılması çok doğru oluyor bence. Antalya, sinemadaki geleneğini anlaşıldı ki televizyonda da sürdürecek. Başarılı ve çok doğru bir hamle olarak görüyorum" dedi. Bu yılki Onur Ödülü'nü Tekin Akmansoy'a takdim edecek olan ünlü tiyatrocu Defne Yalnız da, bu ödüllerin sanatçıları şevklendiren, keyiflendiren etkinlikler olduğunu vurguladı. Yalnız, "50'nci yıla geldiğim zaman, inşallah 6 sene sonra bana da verirler" temennisinde bulundu. Sanatçı Erdal Özyağcılar da, Antalya Televizyon Ödülleri'nin uzun yıllar sürmesini diledi. Sanatçılar daha sonra kokteylin yapılacağı Mardan Palace Oteli'ne geçti

KOKTEYL İLE BAŞLADI

Antalya Televizyon Ödülleri'nin ikincisi Mardan Palace Otel'de düzenlenen kokteylle başladı. Kokteyle Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, dizi ve televizyon sektörünün ünlü isimleri katıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, Antalya'nın iki yıldır yeni bir heyecanı yaşanmaya başladığını söyledi. 'Antalya için bir hayalimiz vardı' diyen Başkan Akaydın, Antalya'yı festivaller kenti yapmak için göreve geldikleri ilk gün söz verdiğini söyledi. Şimdi bu hayallerin canlandığını görmenin kendisini onurlandırdığını dile getiren Başkan Akaydın, 47 yıldır Türk sinemasının en uzun soluklu festivali Altın Portakal’la sinemaya ev sahipliği yapan Antalya'nın bundan böyle televizyon ve dizi sektörünün de merkezi olacağını ifade etti. Başkan Akaydın, Antalya Televizyon Ödülleri'nin Altın Portakal'ın hem kardeşi hem de çok iyi bir rakibi olacağını söyledi. Televizyon insanların hayatlarının vazgeçilmezler arasına çoktan girdiğini kaydeden Başkan Akaydın, "Ama bizde bu etkiyi yaratanlara hak ettiği değeri ne yazık ki yeterince sunmuyoruz. Ya da sunma fırsatımız olmuyor" dedi. Antalya Televizyon Ödülleri'nin bu fırsatı yaratmayı amaçladığını altını çizen Mustafa Akaydın, bu açıdan ödül sonuçlarının adil ve güvenilir olması gerektiğini dile getirdi. Konuşmanın ardından kokteyle geçildi. Otelin resepsiyonunda yapılan kokteylde 'Küçük Sırlar', 'Karadağlar' ve 'Behzat Ç.' dizilerinin oyuncuları yoğun ilgi gördü. Küçük Sırlar'daki Sinem Kobal ile Behzat Ç.'deki Erdal Beşikçioğlu, gecenin ilgi odağı olan iki ismi olarak öne çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri