ARİF ŞENTÜRK İLE BALKAN RÜZGÂRI

Esenyurt Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, bu hafta Rumeli ve Balkanların sevilen sanatçısıArif Şentürk, dev bir konser ile Esenyurtlular ile buluştu.

Esenyurt Kültür Merkezinde düzenlenen programa yaklaşık 2 bin Balkan Göçmeni Esenyurtlu, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Vejdi Vatansever ve Elif Yeşil Özkabaş da programa katılım sağladı.

Şentürk - Kadıoğlu düeti büyük alkış aldı

Arif Şentürk birbirinden güzel ve hareketli türkülerle Esenyurtlu Balkan göçmeni vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşattı. Şentürk’ ün okuduğu bir türküde Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu eşlik etti.

Kadıoğlu, ‘Birlik ve beraberlik için etkinlikler önemli’

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, düzenlenen programın Trakya ve Balkan kökenli yurttaşlar için birlik ve beraberlik açısından önem arz ettiğini söyledi. Başkan Kadıoğlu,“ Böyle keyifli bir etkinlik ile sizlerle bir arada olmaktan büyük onur duyuyorum. Allah neşenizi, birlik ve beraberliğinizi daim etsin. Aynı toprakların suyunu içen ve şimdi Esenyurt’ ta böyle değerli bir sanatçının türkülerine ortak olmak sizlerin birlik ve beraberliğinizin göstergesidir” şeklinde bir konuşma yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri