Ayşe Polat Gitar Grubu'ndan muhteşem dinleti

Büyükçekmece Belediye personeli Ayşe Polat’ın kurduğu ve orkestra şefliğini de yaptığı “Ayşe Polat Gitar Grubu” muhteşem bir yılsonu mezuniyet törenine imza attı.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'ndeki dinletiye Büyükçekmecelilerin ilgisi yoğun oldu.


Coşkulu dolu bir gece yaşandı

Birbirinden yetenekli genç ve minik çocuklardan oluşan gitar grubu, yoğun geçen çalışma döneminin meyvelerini mezuniyet gecesinde sergiledi. Programın sonunda izleyiciler ellerine aldıkları Türk bayraklarıyla şarkılara eşlik ederek geceye coşku dolu anlar yaşattı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen programa Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner katıldı.


 
 Büyükçekmece sanatta da bir numara

Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, “Bugün burada büyük bir beğeni ve keyifle izlediğimiz genç kardeşlerimizi Ayşe Hocamıza emanet eden ailelerimize teşekkür ediyoruz.  Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kültürel ve sanatsal anlamda en üst noktaya gelebilmesi bu gençlerimiz ve Ayşe hocamız gibi fedakar öğretmenlerimizin çabasıyla olacaktır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimin her alanından sınırsız yararlanabilmelerinin önü açan Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’ün selam, saygı ve sevgilerini iletiyorum sizlere” ifadesini kullandı. Konuşmaların sonunda Belediye Başkan Vekili Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner orkestra şefi Ayşe Polat ve Çağlar Fırat Genç’e çiçek takdim ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri