Bacıoğlu’nun fotoğraf başarısı

Gazetemiz Köşe Yazarı ve fotoğraf sanatçısı Nebiha Bacıoğlu, Başakşehir Belediyesi’nin bu sene ilk defa düzenlemiş olduğu “Bir Başka Şehir” Fotoğraf Yarışması’nda başarılarına başarı ekledi.

Bahçeşehir Gölet’te Aşk adlı fotoğrafı jüri tarafından sergilemeye değer görüldü.  Başakşehir’i fotoğrafçıların cazibe merkezi yapmak amacıyla düzenlenen yarışmaya ülke genelinde 195 kişi ve 1103 fotoğraf katıldı. Bacıoğlu, 51 sergileme alan fotoğraf arasında yer alarak, daha önce diğer yarışmalarda elde ettiği başarılarına devam etti. Fotoğraf çekmeyi çok sevdiğini ve fotoğrafa 2008’den beri gönül verdiğini belirten Bacıoğlu, yarışmalarda elde ettiği başarıların kendisini çok mutlu ettiğini ve yarışmalarda daha fazla başarı elde etmek istediğini söyledi. B.Çekmeceli bir fotoğrafçı olarak yarışmalarda isim yapmak istediğini ifade eden Bacıoğlu,  B.Çekmece’de fotoğraf ürettiğini ve bu fotoğrafları B.Çekmece’de sergileyeceğini de belirtti.

2008 yılında B.Çekmece Belediyesi’nin açmış olduğu fotoğrafçılık kursuyla fotoğraf sanatına adım atan Bacıoğlu, yaşam, doğa, manzara konularında fotoğraf üretmekte. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Bacıoğlu, gazeteciliğin yanı sıra fotoğraf çekimlerini de profesyonel olarak yürütmekte. Fotoğraf makinesiyle sokaklarda özellikle de İstanbul sokaklarında dolaşmayı çok sevdiğini söyleyen Bacıoğlu, yakında hazırlayacağı bir sergi için de hazırlıklarını n devam ettiriyor.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri