Bekçi Murto gülmekten kırıp geçirdi

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen tiyatro etkinlikleri kapsamında bu defa, “Bekçi Murto” adlı komedi oyunu sahne aldı.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, yeni sezona birbirinden başarılı tiyatro oyunları ile girdi.
Bu hafta sahne alan; oyuncularının ruh ve sinir hastalıkları hastanelerinde tedavi gören kişilerden oluştuğu ve hastane başhekimine sahneledikleri “Bekçi Murto” adlı tiyatro oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu. 25 yıllık bekçilik hayatında, devamlı polis olma hayali kuran Murtaza’nın hikayesini anlatan “Bekçi Murto” izleyenler tarafından büyük beğeni aldı. Bir gün operasyonda olan tüm  polis  görevlilerinin yerine karakolda tek başına görev yapan Murto’nun, kendini bir polismiş gibi göstererek, bir yanlış anlama sonucu suçsuz insanları kodese atmasıyla devam eden trajikomik olaylar, salondakilerin kahkahalarını daha da yükseltti.

Bekçi Murto ve Ekibi Ayakta Alkışlandı

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nin salonunu tamamen dolduran vatandaşlar oyun sonunda, Bekçi Murto ve ekibini ayakta alkışladı. Tiyatroya Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de katıldı ve oyuncuları tek tek kutladı. Beylikdüzü Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Muhittin Üstündağ ise oyunculara çiçek takdim etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri