BEYLİKDÜZÜ HALK EĞİTİM’DEN BÜYÜK BAŞARI

İstanbul’da ve Yalova’da yapılan Geleneksel Halk Oyunları Yarışması’ndan birinci olarak çıkan ve Türkiye finaline katılma hakkı kazanan Beylikdüzü Halk Eğitim Müdürlüğü, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u ziyaret etti.


Beylikdüzü Halk Eğitim Müdürü Mehmet Güven Avcı ve Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İkram Kızılca, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u makamında ziyaret etti.

İstanbul’da ve Yalova’da yapılan Geleneksel Halk Oyunları Yarışması’nda kazandıkları birincilik kupasını Başkan Yusuf Uzun’a getiren Beylikdüzü Halk Eğitim Müdürü Mehmet Güven Avcı, Türkiye finalinde de Beylikdüzü’nü en güzel şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da, “İşsizliğin azaltılması ve vatandaşlara yol gösterici olması nedeniyle, halk eğitim merkezlerinde yapılan çalışmaları daha da artırmak bizim en öncelikli görevlerimizden biridir. Amacımız her kesime, özellikle de gençlerimize milli kültür ve sanatımızı anlatmak ve yaşatmaktır.  Biz belediye olarak eğitime ve eğitim kurumlarına her zaman destek verdik, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

 Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi’ni kazandığı başarılardan dolayı tebrik eden Başkan Yusuf Uzun, katılacakları Türkiye finalinde kendilerine gereken desteği vereceklerini kaydetti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri