BEYLİKDÜZÜ’NDE TÜRKÜ GECESİ…

Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşlara muhteşem bir türkü gecesi yaşattı. Sanatçılar Sercan Direk ve Sinan Erkeker “Türkülerle İki Nefes” adlı sahneleriyle Anadolu’nun çeşitli yörelerinden sevilen türküleri Beylikdüzü halkı için seslendirdi.

Halkla sanatı buluşturma noktasında önemli etkinlikleri bir araya getiren Beylikdüzü Belediyesi sanata ve sanatçıya ayrı bir değer veriyor. Çoğu kültür-sanat faaliyetlerinin adresi olan Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde bu defa türkülerle duygulu anlar yaşandı.

 Sanatçılar Sercan Direk ve Sinan Erkeker, söyledikleri türkülerle seyircilerin kulaklarının pasını sildi. Vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdiği konserde, Erzurum ve Ege yöreleri başta olmak üzere, pek çok sevilen eseri seslendiren sanatçılara kimi zaman seyirciler de eşlik etti. Türkülerle duygu yolculuğuna çıkan müzikseverler, sahneye konan Efe halk oyunuyla da renkli dakikalar yaşadı. İkilinin, usta sanatçı Neşat Ertaş’tan seslendirdikleri “Cahildim Dünyanın Rengine Kandım” isimli parçayı ise vatandaşlar keyifle dinledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri