Bilgi Evleri Anneler Gününü Kutladı

Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgi Evleri, Anneler Günü’nü özel bir etkinlikle kutladı.
Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda, Bilgi Evleri çocuk korosu Türk halk müziği konseri verdi. Konsere, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek’te katıldı. 

Ninniler seslendirildi
Sunuculuğunu Sezgin Maden’in yaptığı programda keyifli anlar yaşandı.  Fatih Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Erdal Şahin şefliğinde gerçekleştirilen konserde, öğrenciler koro ve solo performanslarıyla tam not aldı.  Anne sevgisini anlatan türküleri ve Anadolu ninnilerini seslendiren Bilgi Evi öğrencilerine, onları izlemek için gelen aileleri alkışlarla ve hep bir ağızdan eşlik etti. 

‘Görevimiz; hayırlı bireyler yetiştirmek’
Cennet, Fatih, Halkalı, İkitelli, İnönü, Sefaköy, Söğütlüçeşme ve Taştepe Bilgi Evleri’nden yüzlerce öğrencinin katıldığı etkinlikte, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’da tüm annelerin gününü kutladı. Başkan Yeniay, ‘ Bir anneye, evladıyla gurur duymak, evladının hayırlı bir birey olduğunu görmek yeter. Bizlerin sorumluluğu vatana, millete ve ailesine hayırlı evlatlar yetiştirmektir.’diye konuştu. 
Konser sonunda, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek günün anısına şef Erdal Şahin’e çiçek vererek teşekkür ederken, katılımcı annelere de karanfil hediye etti.  


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri