BİR ÖMÜRLÜK SEVGİLİ İLK GÜNÜNDE FUARDAYDI

Yayınlandığının birinci günü, fuarın son günü olan 10 Kasım’da ilk kez okurların karşısına çıkan Bir Ömürlük Sevgili’nin yazarı Ayşegül Toker ilk günün mutluluğunu yaşadı.

Günümüz insanlarının öfkeye, şiddete, intikama, zarar vermeye özendirildiği dizi ve kitaplara mahkum edildiğini söyleyen yazar Ayşegül Toker’in kitabı uzun zaman hasret kalınmış bir dost gibi gelip girdi hayatımıza. Romantik, saf sevgi yüklü satırlarıyla her insanın hayalini kurduğu ama kah kavuştuğu, kah kavuştuğunu sandığı, kah buluşmayı bekleyip de kavuşamadığı o hayallerdeki insanı anlatıyor kitap. Aradığı sevgiyi ya da sevgiliyi bulamamış herkesin baş ucu kitabı olmaya aday olan Bir Ömürlük Sevgili, fuarın son gün ve son saatlerinde okurlarla buluşmaya başladı.

            

 7 senedir Bez Bebek kitabıyla tanıdığımız yazar Ayşegül Toker, beş sene önce yarım basılmış bu kitabıyla bundan sonraki çalışmalarına yok açtığını ve bu kitapla birlikte ardından gelecek her kitabı soluksuz takip edebileceğinize inanıyor. “Bu ve bundan sonrakiler çok daha güzeller” diyen Ayşegül Toker tüm kitapları arasında ülkede kimsenin yapmadığı bir kurgulamaya yöneldiğini, bunun da sonraki çalışmalarında çok daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacağını vurguluyor.

              
Sevgiye inancımızı yitirip, kadına şiddeti ve saygısızlığı arttırdığımız bugünlerde böylesi bir kitabın ilaç gibi iyi geleceğine inanan yazarın kitaplarına güveni tam. Yazar Ayşegül Toker “Bu kitabı erkekler alıp okumuyorsa sevmekten bahsetmesinler” diyecek kadar da iddialı. Fuarda olduğu sürece kitabına olan ilginin eksilmediğini söyleyen yazar, bundan sonra da sevgi, kadınlar ve toplumsal konularda yazmaya, araştırmalar yapmaya devam edeceğini söylüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri