Bir Yıldız Işığında Çocuk Sesleri

Büyükçekmece Belediyesi’nin 5-16 yaş arası gençlerden oluşan Çocuk Korosu, Türk Sanat Müziği’nin Mavi Boncuğu Emel Sayın ile birlikte sahneye çıkıyor.


Sayın Rüzgarı Esecek

 Orhan Şallıel tarafından oluşturulan senfoni orkestrası eşliğinde, koro şefleri Çiğdem Güven ve Şükriye Arslan yönetimindeki 90 kişilik koro, Emel Sayın ile birlikte sahneye çıkmanın heyecanını yaşıyor. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda fagot öğrenimini tamamlayan, senfonik orkestra ile birçok değişik müzik türlerini yan yana getirerek büyük projelere imza atan, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Şefi ve Sanat Yönetmeni Orhan Şallıel, Büyükçekmece’de gençlerle birlikte Emel Sayın rüzgarı estirecek.

Sabırsızlıkla Bekliyorum

 Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde 19 Şubat Çarşamba saat 20.30’da başlayacak konserde, Müjdat Gezen, İnci Çayırlı, Selami Şahin, Zeki Alasya ve Ateşböceği Ercan gibi sahne sanatlarında kilometre taşı olmuş sanatçılar, Emel Sayın’ı yalnız bırakmayacak. Gençlik Korosu’nun provalarını izleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün provalarda gençleri dinlerken çok gururlandığını ve duygulandığını dile getirerek, “Tüm yönleriyle gerçek bir sanatçı olan Emel Sayın’ı Büyükçekmece’de ağırlamak bizim için büyük mutluluk. Bu konseri sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri