Bu dünya Hepimizin!

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde, bu hafta yine sosyal sorumluluk bilinci taşıyan ve Uygur Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Bu Dünya Hepimizin” adlı tiyatro oyunu vardı.

Beylikdüzü Belediyesi’nin çocuklara özel olarak düzenlediği “Tiyatro Günleri” ile minikler hem eğleniyor hem öğreniyor. Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Bu Dünya Hepimizin” adlı müzikli çocuk oyunu büyük beğeni kazandı. Uygur Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenen müzikli ve danslı çocuk oyununda kesilen ağaçlar, ağaçların yerine yapılan gecekondular,  apartmanlar, fabrikalar, kirletilen çevreler ve savaşlar müzikal ile anlatıldı. Salonu dolduran yüzlerce öğrenci, oyun esnasında özellikle ağaç kesilirken hep bir ağızdan “ağacı kesme” diye bağırarak, ne denli bilinçli olduklarını gösterdiler.
Uzun’a Teşekkür
Çocuklara çevre ve yaşadığımız dünya konusunda önemli mesajlar veren bu güzel oyun, bütün öğrenciler tarafından olduğu kadar veliler ve öğretmenler tarafından da ilgi ile takip edildi. Veliler ve öğretmenler, bu anlamlı oyunu Beylikdüzün’de çocuklara izletme imkânı sunun Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a teşekkür ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri