Bu Eğitimde Gelecek Var” Sergisi AKM’ de…

Sergiyi gezen Üner sergide emeği geçen bayanlara teşekkür sertifikası verdi. “Bu eğitimde gelecek var” adlı sergisinden sonra AKM Bedia Muvahhit salonun da Yedi Tepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim Görevlisi Av. Nazan Moroğlu da“Kadına Yönelik Aile



Büyükçekmece belediyesi AKM İbrahim Çanlı Sanat Galerisinde Avrupa Yerel Demokrasi haftası sebebiyle Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi tarafından “ Bu Eğitimde Gelecek Var” konulu el sanatları sergisi açıldı.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yoğun işlerinden dolayı sergi açılışına katılamazken, onun yerine  temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner açılışı gerçekleştirdi.


Üner; “ Hanımefendilerin önderliğinde hazırlanan bu sergide çok büyük emekler sarf edildiğini görüyorum” dedi.


Türk halkının hayatında kadının yerinin büyük olduğunu anlatan Üner; “Hayatımızda kadının yeri çok büyüktür. Başımızın tacı bizim yol göstericimiz kısacası ışığımızdır. Bu sergide de gördüğümüz gibi bayanların başaramayacakları hiçbir şey yoktur. Onların kıymetlerini iyi bilmeli ve kadına şiddete hayır demeliyiz” şeklinde konuştu.


Sergiyi gezen Üner sergide emeği geçen bayanlara teşekkür sertifikası verdi.
“Bu eğitimde gelecek var” adlı sergisinden sonra AKM Bedia Muvahhit salonun da Yedi Tepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim Görevlisi Av. Nazan Moroğlu da“Kadına Yönelik Aile İçi Şiddet” konulu bir seminer verdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri