Bu sergiyi mutlaka gezmelisiniz!

“Çocuklarımızın gözüyle sağlık ve sağlıkçılar” ve “Çocuklarımızın, son zamanlarda sağlık çalışanlarına yönelik şiddete bakış açıları” konulu resim yarışmasında dereceye giren eserler, Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde sergilenmeye başlandı.
Serginin açılış törenine çok sayıda öğrenci ve öğretmenin yanı sıra Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, Esencan Cerrahi Tıp Merkezi Müdürü Serkan Bayramoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Davetliler açılış kurdelesini hep birlikte kestiler. 
Esencan Tıp Merkezi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Çocuklarımızın gözüyle Sağlık ve Sağlıkçılar” ve ”Çocuklarımızın, son zamanlarda sağlık çalışanlarına yönelik şiddete bakış açıları” konulu resim yarışmasında derece giren eserler, 15 Nisan – 19 Nisan 2013 tarihleri arasında Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi 1. Kat Fuaye alanında, sergilenecek. 

Süleymanoğlu; “Öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum”
Resim sergisinin açılışını gerçekleştiren Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, 32 okulumuzdan 1500 civarında öğrencinin yaptığı resimler 1 hafta boyunca Kültür Merkezimizde yer alacak. Öğrencilerimizin yaptıkları bu güzel eserler için hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Onların verdiği emekler ve özveri ve bu sosyal projelerin ilçemizde devamlı kılmasını temenni ediyorum’ ifadelerini kullandı. 

Esenyurt genelinde katılımı en yüksek yarışma oldu 
Esenyurt sınırları içerisinde yer alan İlköğretim Okullarının 5, 6, 7 ve 8.sınıf öğrencileri arasında yapılmış olup, 1300’e yakın eserin katıldığı bu resim yarışması, il ve ilçe genelinde bu zamana kadar yapılmış resim yarışmaları içerisinde, eser sayısı olarak en yüksek katılımın sağlandığı bir yarışma olmuştu. İlk 3’e giren eserleri yapan öğrencilere ve öğretmenlerine, 15 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilen Tıp Bayramı Balosu’nda ödülleri, törenle takdim edilmişti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri