‘Büyükçekmece’de 7.6 şiddetinde Murat Boz depremi yaşandı’

13. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde genç kızların sevgilisi Murat Boz Kültür park Amfi Tiyatroda kendisini izlemeye gelen yaklaşık 50 bin kişiye unutulmaz bir konser yaşattı.

   Ayşe Polat konseri ve konuk ülkelerin halk oyunları gösterilerinden sonra sahne alan Murat Boz’a büyük ilgi gösteren halk, konserin gerçekleştiği amfi tiyatroya sığmayınca dışarıda büyük izdiham yaşandı. Konserde genç kızlar Murat Boz’a yaklaşabilmek için büyük uğraşlar verdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan şarkıcının söylediği her şarkıya baştan sona eşlik eden kızlar, Murat Boz’un hareketli parçaları ile daha da coştu.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Murat Boz’a festivale özel hediyelerini ve çiçeğini sunarken “Konseri yerimde izlerken anladım ki Büyükçekmece’de 7.6 şiddetinde deprem oluyor, Murat Boz depremi. Hep böyle güzel, eğlenceli depremler yaşayalım” dedi.

   Murat Boz, gece boyunca sergilediği performansla büyük beğeni toplarken “Gümbür Gümbür” şarkısında yaptığı davul şovla eğlence doruk noktasına ulaştı. Lazer ışıkları ve havai fişekler eşliğinde sahnede şarkıcıya dansçı kızlardan oluşan grup eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri