Büyükçekmeceli çocuklara hologram sürprizi

Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliği ile düzenlenen "Hologram Gösterisi" izlemeye gelen yüzlerce öğrenciye coşku dolu saatler yaşattı.

Büyükçekmece genelindeki okullarda eğitim gören minik öğrenciler için hazırlanan hologram gösterisi, Atatürk Kültür Merkezi Bedia Muvahhit Salonu'nda 2 gün ve 4 seans olarak gerçekleştirildi .

Yerlerinde duramadılar

Hologram gösterisi boyunca yerinde duramayan minik öğrenciler zaman zaman şarkılar söyleyip, danslar ederek coşku dolu saatler geçirdiler. İkinci gün çocuklarla birlikte gösteriyi izleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çocukların sevgi gösterileri ile karşılaştı.



"En büyük armağan"

Çocukların hologram gösterimini izlerken oldukça mutlu ve keyifli görünmelerinin kendisini de çok mutlu ettiğini belirten Başkan Akgün, “Çocuklarımızı mutlu edebilmek, eğlendirirken bir şeyler öğrenebilmelerine imkan sağlamak adına bu etkinliği düzenledik. Minik öğrencilerin hologram gösterisini büyük bir coşkuyla izlemeleri, zaman zaman kahkahalar atmaları bize en büyük armağandı. Onların minik kalpleri her zaman mutluluğu hak ediyor” dedi. 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri