CANLAR TÜRKÜYE DOYDU!

Karaca Ahmet Sultan Dergahı Beylikdüzü Şubesi Gürpınar Cemevi bir türkü gecesi düzenledi. 4 Şubat 2012 Cumartesi akşamı Büyükçekmece AKM’de gerçekleşen geceye katılım yoğundu.

 

Erdal Erzincan ve Aynur Güneş’in sahne aldığı türkü şölenine Can’lar oldukça ilgi gösterdi. Cemevi Gürpınar Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Arslan bu tür sanatsal etkinliklerinin her zaman süreceğini kaydederken soğuk kış günü bu hava şartlarına rağmen kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

 

Gecede ünlü bağlama ustası Erdal Erzincan bir birinden güzel türküleri bağlama eşliğinde davetlilere sundu. Daha önce bıyıklı haliyle görmeye alışık hayranlarının karşısına bıyıksız haliyle çıkan Erdal Erzincan ‘Canım takmayın benim bıyığıma. Benim bıyığıma takacağınız kadar AKP’yi kafaya taksaydınız bu ülke daha güzel olurdu’ dedi.

Geceye katılanlar arasında; CHP Büyükçekmece eski ilçe başkanı Dr. Ali Şeker, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İl Genel Meclsi Üyesi Mehtap Tazegül, CHP Büyükçekmece eski ilçe başkan adayı Dursun Tazegül, HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert, bölgemiz CHP’li belediye meclis üyeleri, siyasiler ve vatandaşlar vardı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri