“Cümbüş-ü hospıtal” Mektebim okullarında

Silivri Ahenk Sanat Kulübü Tiyatro Ekibi tarafından sahnelenen “Cümbüş-ü Hospital” adlı 2 perdelik komedi oyunu Mektebim Okulları Güzel Sanatlar Lisesi konferans salonunda öğrencilerle buluştu.

İstanbul - Ali Solmaz’ın yazıp yönettiği ve Silivri Ahenk Sanat Kulübü Tiyatro Ekibi tarafından sahnelenen Cümbüş-ü Hospital adlı 2 perdelik komedi oyunu, 23 Ocak 2013 Çarşamba akşamı saat 20:00'de, Büyükçekmece’deki Mektebim Okulları Güzel Sanatlar Lisesi  Konferans Salonu’nda, okulun öğretmen, veli ve öğrencileri ile buluştu. Mektebim Okulları Kurucusu Ümit Kalko’nun da izlediği tiyatro gösterisine basın da davetli olarak katıldı. Ahenk Sanat Kulübü’nün Başkanı Özcan Sütçüoğlu, oyundan önce kısa bir konuşma yaparak, Sayın Kalko’ya sanata ve sanatçıya verdikleri destek için teşekkür ederek, plaket sundu. Ümit Kalko, “Geleceğin sanatçılarını yetiştirmek hedefi ile Mektebim Okulları Güzel Sanatlar Lisesi’ni kurduklarını, sanatın ve sanatçının bir ülke için ne denli değerli olduğunun bilincinde olarak, her zaman sanat etkinliklerine destek olmaya devam edeceklerini belirtti”. Silivri Ahenk Sanat Kulübü oyuncularına ve kulüp başkanı Özcan Sütçüoğlu’na emek ve gayretleri için teşekkür eden Kalko, başarılarının devamını diledi.
Mektebim Okulları sponsorluğu ile tüm izleyicilere ücretsiz olarak sunulan tiyatro gösterisi, herkes tarafından eğlenerek izlendi ve oyunun sonunda amatör tiyatro ekibinin muhteşem performansı ayakta alkışlandı.

 


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri