Demokrasi Haftasını hayattan kesitle sonlandırdı.

Büyükçekmece Belediyesi Uluslararası İlişkiler Müdürlüğünün düzenlediği Demokrasi Haftası etkinliklerinin kapanışında sahneye çıkan Tiyatro Hal ekibi sergiledikleri oyunda Büyükçekmece halkının beğenisini kazandı.

Büyükçekmece AKM’de gerçekleştirilen gösteriye ilgi büyük oldu. Tiyatro Hâl; Emrah Eren’in yönettiği Nur Can Kara imzalı ‘Turnikeyle Demokrasi Haftasına damgasını vurdu. Pedofil bir babanın tecavüzüne uğrayan kız çocuğunun hikâyesini merkezine alan oyun, aslında suçluların sosyal hayata salındığı tüm çocuk istismarı davalarını hatırlatarak, “Susma, keşke demeyi bırak ve umutlan” diyor.
Programın teşekkür konuşmasını gerçekleştiren Büyükçekmece Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner; “ Belediye başkanımız adına, en iyi şekilde sergilediğiniz oyundan dolayı sizlere teşekkürlerimi sunarım. Herkesin bu konuda duyarlılığını bu oyunla tekrar kazanacağına inanıyorum. Bu konuyu hissettirerek bize aktaran Tiyatro Hal ekibine tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Oyun sonunda teşekkürlerini sunan Büyükçekmece Belediyesi Uluslararası İlişkiler Müdürü Selin Burçak Ünal, “Tiyatro Hal ekibine çok teşekkür ederim. Duygu dolu bir oyundu ve Demokrasi Haftasına yakışır bir son oldu” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri