EMK’de Teyo Pehlivan Show

Esenyurt Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen yetişkin tiyatrosunda ‘Şebelebettin Paşa’ adlı tiyatro oyunu sahne aldı.
Erzurum Şehir Tiyatrosu Ekibi tarafından, Esenyurt Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro oyununun yönetmenliğini ‘Teyo Emmi’ adı ile ünlü tiyatrocu Cumhur Seval ve tiyatrocu Semih Yetimoğlu yaptı.

Tiyatro oyununa yoğun ilgi ile katılım sağlayan yüzlerce Esenyurtlu ile birlikte Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Oyunda anlamlı göndermeler yapıldı
Şebelebettin Paşa adlı 2 perdelik oyun izleyicileri gülme krizine soktu. Yüzlerce Esenyurtlu vatandaşın kahkahaya boğulduğu salonda, Erzurum Şehir Tiyatrosu Ekibi büyük alkış aldı.
Aile içerisinde geçen olayların anlatıldığı, sevgi ve saygının ana tema olarak işlendiği oyunda, televizyonlarda yayınlanan bazı dizi filmlerini eleştiren göndermeler yapıldı.

Palavraları ile Teyo Emmi ayakta alkışlandı
Oyun sonrasında Semih Yetimoğlu okuduğu şiirleri ile Esenyurtluları kahkaha tufanından duygusal anlara taşıdı.
Şiir dinletisi sonrasında tiyatrocu Cumhur Seval ‘Teyo Pehlivan’ karakteri ile izleyici karşısına çıktı. TV ekranlarında sık sık canlandırdığı palavracı karakteri ile izleyicileri eğlendiren ünlü tiyatrocu ayakta alkışlandı.

Başkan Kadıoğlu ‘Halkımızın doğaçlama tiyatrolara ihtiyacı var’
Program sonunda sahnede bir konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu: “Yorucu bir günden sonra bütün yorgunluğumuzu neşeye çevirdiğiniz için bütün ekibe teşekkür ediyorum.  Halkımız böyle doğaçlama tiyatro oyunlarına ihtiyacı var. Önümüzdeki aylarda yeni oyunlarınızla sizleri tekrar aramızda görmek istiyoruz” dedi. 
Ekip adına Cumhur Seval’aplaket takdim eden Kadıoğlu Teyo Emmi’nin sembolik ceketini giyerek hatıra fotoğrafları çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri