Erol Evgin'in 44. sanat yılı

Usta sanatçı kutlamada duygusal anlar yaşadı.TÜRK Pop Müziğinin usta sesi Erol Evgin'in, 44'üncü sanat yıl dönümünü Büyükçekmece Çocuk Korosu ile coşkulu bir şekilde kutlandı.
Erol Evgin, "Oturduğum yerde çok duygusal anlar yaşadım. Kaç tane mendil ıslattım bilemem. Bu kadar duygusal olacağını hiç tahmin etmemiştim" dedi.

Büyükçekmece Belediyesi'nce düzenlenen Atatürk Kültür Merkezi'ndeki gecede çocuklarından torunlarına, yakın arkadaşlarından çalışma arkadaşlarına dek herkes Erol Evgin'i anlattı. Daha sonra Evgin'in yorumuyla, unutulmayan sanatçılar Çiğdem Talu ve Melih Kibar'ın şarkıları Büyükçekmece Çocuk Korosu tarafından seslendirildi. "Hayatımın en duygusal, en heyecanlı günlerinden birini yaşıyorum" diyen Erol Evgin, "Koro da çocukluğuma götürdü beni. Çok konser verdim ama ilkokul ya da ortaokulda çıktığım, şarkı söylediğim günlerin tadını ve heyecanını ömür boyu unutamadım" dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de "Önemli olan bu dünyada göçtükten sonra hoş bir seda bırakmaktır. O sevgiyi Erol Evgin, Çiğdem Talu ve Melih Kibar hak ediyor" diye konuştu.

Erol Evgin, Büyükçekmece Oda Orkestrası'nın eşliğinde Büyükçekmeceli çocukların seslendirdiği şarkılara yorumuyla eşlik etti. Şarkılarını seslendiren Evgin için, sahneye dev bir pasta getirildi. Pastayı Başkan Akgün ve yakın dostlarıyla birlikte kesen Erol Evgin, bu durum karşısında çok heyecanlandığını söyledi. Erol Evgin, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Büyükçekmeceli'lerle bir arada olacağının müjdesini de verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri