Esenyurt’ta damper show

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen çocuk tiyatrosunda bu defa “Sihirbaz Damper” adı ile ünlü tiyatrocu Mehmet Yapıcı ve ekibi sahne aldı.
Okulların yarıyıl tatil dönemine girmesiyle, Esenyurt Belediyesi Kültür etkinlikleri çocuk tiyatro gösterileri ile öğrencileri eğlendirerek eğitiyor.
Türkiye’de birçok tiyatro ve televizyon programındasahne alan Sihirbaz Damper, Esenyurtlu çocuklara yarıyıl tatilinde unutulmayacak bir eğlence yaşattı.
Hem eğitti hem eğlendirdi
Esenyurt Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro programında salonu dolduran yüzlerce çocuk ve küçük yaştaki engelli çocuklar oyunuaileleri ile birlikte seyretti.
Esenyurt Belediyesi 2013 yılı Kültür ve Sanat Etkinlikleri arasında yer alan“Sihirbaz Damper”tiyatro gösterisi, çevreyi koruma, arkadaşlık, kültürümüz ve okulu sevme gibi birçok konuyu ele alarak çocuklara hayat bilgisi eğitimi ile dikkat çekti.
Çıkışta pamuk şekeri
Tiyatroyu büyük bir coşku içerisinde izleyen çocukları çıkış kapısında Esenyurt Belediyesi tarafından dağıtılan pamuk şekeri sürprizi miniklerin yüzünde büyük bir mutluluk oluşturdu.
Esenyurt BelediyesiKültür tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat etkinlikleri içerisinde çocuk tiyatrolarının da bulunacağı birçok etkinlik tatil boyunca devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri