Eserler komşu İlçe’de sergilendi

Silivrili Ressam Niyazi Bulut ve öğrencileri Aydan Kantar, Suzan Seçkin ve Renginar Sali’nin eserleri Çorlu Orion Alışveriş Merkezinde sergilendi.

 Silivri Protokolünün katılımıyla gerçekleşen, “Karma Resim Sergisi” açılışında, Silivrili Ressam Niyazi Bulut ve öğrencileri Aydan Kantar, Suzan Seçkin ve Renginar Sali’nin bir birinden değerli yağlı boya tabloları sanatseverlerin beğenisine sunuldu…   

Ressam Niyazi Bulut ve öğrencileri Aydan Kantar, Suzan Seçkin ve Renginar Sali’nin tablolarının yer aldığı Karma Resim Sergisi, 28 Mayıs 2013 tarihinde Çorlu Orion Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Açılış kurdelesini Silivri Kaymakamı Salih Keser, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi İnci Aydar ve Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu birlikte kesti. Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezi Müdürü Mesut Özdoğan, ilçemiz öğretmenlerinden Nurgül Özdoğan, İlhan İnanç, Başak İnanç, Damla Aydar, Murat Aydın ve ailesi, Kahve Diyarı işletmecisi Eray Ersöz, Haberdar Gazetesi Silivri Temsilcisi Fatma Sarıbıyık, Hürhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Uygun, Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Sevginar Uygun, Nedret Güzellik Salonu sahibi Nedret Kahraman sergiye katılanlar arasındaydı.

Bilici; Sizlerle gurur duyuyorum 

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, resim sanatına gönül vermiş Silivrililerinin eserlerini komşu ilçelere taşıyarak daha geniş kitlelerle paylaşmasından dolayı duyduğu mutluluğu ve yaşadığı gururu dile getirdi. Bilici, başarılı çalışmaların devamını diledi.

Silivri Kaymakamı Salih Keser ve beraberindekiler açılış kurdelesini hayırlı olsun dilekleriyle kesti. Sergiyi gezen katılımcılar eserleri tek tek inceledi, beğenilerini ifade ettiler ve bundan sonraki çalışmalarda da başarılar dilediler. Sergi 2 Haziran 2013 tarihine kadar sanatseverlerin beğenisine açık kalacak. Açılış sonrasında çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri