Evgin 45. yılını çocuklarla kutladı

Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, 45. sanat yılını Büyükçekmece Belediyesi Oda Orkestrası Çocuk Korosu ile birlikte kutladı. Sahneye madenci baretleri ile çıkan çocuklar uzun süre ayakta alkışlandı.

Harbiye Açıkhava’da BKM organizasyonuyla, Avea ile Yıldızlar Açıkhava'da konserleri kapsamında müzikseverlerle buluşan usta sanatçı Erol Evgin, müzik yaşamında 45. Yılını kutladı.

 

Somalı madenciler unutulmadı

 Dört neslin birlikte şarkılar söylediği konserde Erol Evgin’i Büyükçekmece Belediyesi Oda Orkestrası Çocuk Korosu yalnız bırakmadı. Erol Evgin, ölümsüz şarkılarını seslendirirken, Büyükçekmece Çocuk Korosu ile birlikte “Bir tanem söyle canım” şarkısını söyledi.

Büyükçekmece Çocuk Korosu’nun madenci baretleri ile seslendirdiği şarkı sonrasında, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ni dolduran müzik severler tarafından uzun süre alkışlandı. Soma’da yaşanan maden faciasının ardından yaşamını yitiren 301 madencinin anıldığı gecede zaman zaman duygusal anlar da yaşandı.

 

Çınar ve zeytin ağacı fidesi

 Gecede Büyükçekmece Çocuk Korosu tarafından usta sanatçı Erol Evgin’e 2 ağaç fidesi hediye edildi. Evgin’e sanattaki 45’inci yılını simgeleyen bir çınar ağacı fidesi verilirken ayrıca dünya ve ülkemizde dostluk ve barışı simgelemesi adına da bir zeytin ağacı fidesi verildi.

Kısa bir önce de, Büyükçekmece Belediyesi’nin “Ustalara Saygı” projesi kapsamında Büyükçekmece’ye gelen Erol Evgin, yine Çocuk Korosu tarafından seslendirilen kendi şarkılarını dinlemiş ve çocuklarla birlikte şarkılarını seslendirmişti.

Gecede Erol Evgin’e, Firuz İsmailov yönetimindeki senfoni orkestrası eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri