GEORGİ ANDONOV Cirque Du Soleil Sergisi Açıldı

Apeiron Artplus Galeri, Georgi Andonov un Cirque Du Soleil isimli sergisi İstanbul, Nişantaşı Apeiron Artplus Galeri de; 12 Kasım 2013 saat 17.30 da açıldı.
 CİRQUE DU SOLEİL SERGİSİ
 

Galeri sahibi Selin Melek Aktan, her zaman olduğu gibi ev sahipliğini en güzel şekilde yansıtmış, kokteyl ile yapılan açılışa ilgi oldukça fazlaydı.
Selin Melek Aktan ve sanatçı Andonov sanatseverleri ağırlayarak, resim çektirip, eserler hakkında bilgi verdiler. Sanatçılar, sanatseverler, yazarlar ve basın mensuplarının da hazır bulunduğu açılışta, eserler hayranlıkla izlendi.

Georgi Andonov,1990 yılında Bulgaristan da National Art Academi yi bitirir ve bugüne kadar eserlerini Paris, Londra, Viyana, Prag, Sofya, Beyrut, Dubai’de sergiledi. Andonov Amerika da ise LosAngeles ve San Diego da sergiler açtı.  Bu sergisinde dünyayı gezerek, en çok beğenilen ve ilgi gören sirki Cirque Du Soleil den esinlenerek yarattığı resim ve heykellerini Türk sanatseverler ile buluşturdu.




Georgi nin resim ve bronz heykellerinde aslan terbiyecileri, cüceler, insan başlı hayvanlar, hayvan başlı insanlar, pembe, mavi maymunlar; çeşitli şekillerde tuvaller üzerinde yer almaktalar.  Danseden, atraksiyon yapan, maskeli figürler; hayal ve gerçeğin birbirine karışıp, renklenmesiyle can bularak, sergi salonunu bir sirk atmosferine dönüştürmektedirler. Sergi Pazar ve Pazartesi hariç 12.00-18.00 saatleri arasında sanatseverleri beklemektedir.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri