Gitarist gençler salonu coşturdu

Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği Gençlik Günleri programlarına Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri de katıldı. Bu yıl 4.’sü yapılan gitar konseri gençlerden yoğun ilgi gördü.

Küçükçekmece Halk Eğitimi Merkezi’nin kursiyerlerinin hazırladığı, 4. gitar konseri Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gençlik haftası nedeniyle düzenlenen konserde 65 öğrenci gitarlarıyla sahne aldı.

Yetiştirdikleri öğrencilerin, başarılarını izlemekten duyduğu mutluluğu dile getiren Küçükçekmece Halk Eğitim Merkezi Müdüresi Nurgül Soner, “2010-2011’de toplam 23 bin öğrenciye ulaştık. Bu geceyi de 65 gitar kursunda eğitim gören öğrenciyle hazırladık. Çalışmalarımızda bize katkı sağlayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’a teşekkür ederiz. Geçmişten günümüze parçaların seslendirildiği bu geceye katılanlara da ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.

Genç öğrencilerin heyecanına ortak olmak isteyen aileler, kursiyerler ve çok sayıda Küçükçekmeceli salonu tamamen doldurdu.

 

SALONUN ENERJİNİSİNİ ARTIRDILAR

 

Gecenin ilk sahne alan grubu Gizli Özne oldu. Heyecanlı oldukları gözlerden kaçmayan kursiyerler, gitarlarıyla birlikte hep bir ağızdan şarkılar söyledi. İlk grubun ardından sahnedeki yerini alan Grup Sert Ünsüzler de yine performanslarıyla göz doldurdu. Türk Pop Müziği, rock müzik ve türküler söyleyen grup da salonun enerjisini artırdı. Gecenin sonunda herkesin heyecanla beklediği, sürpriz grup sahne aldı. Halk Eğitim Merkezi müzik öğretmeni Erdinç Tavacı yönetimindeki Dönence, söyledikleri şarkılarla salondakileri coşturdu.

Konser bitiminde kursiyerlere sertifikaları verildi. Ayrıca çekiliş yapılarak kazananlara, bir gitar yirmi tişört hediye edildi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri