Güzellikler EMITT Fuarı'nda Sergileniyor

Doğal, kültürel ve tarihi zenginliklerini tanıtarak bölgelerinin turizm potansiyelini açığa çıkarmak isteyen bölgesel kalkınma ajansları, dünyanın en büyük 5. turizm fuarı EMITT'e katılıyor. 9-12 Şubat tarihleri arasında TÜYAP'ta gerçekleşecek olan 16. EM

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan EMITT, ülkemizin ve dünyanın bütün güzelliklerini gözler önüne seriyor.



Türkiye'deki turizmin güç kaynağı EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, bölgesel kalkınma ajanslarından büyük ilgi görüyor. Yerel ve bölgesel kalkınmanın dengeli ve hızlı bir biçimde gerçekleşmesi amacıyla Bakanlar Kurulu Kararıyla kurulan Türkiye'deki toplam 26 bölgesel kalkınma ajansından 17'si EMITT'te yerini alıyor.. Daha önce ayrı ayrı tanıtım yapan iller, bölgesel kalkınma ajansları sayesinde 16. EMITT Fuarı'nda daha etkili biçimde tanıtım yapma fırsatı buluyor.

16. EMITT Fuarı'nda bölgesel kalkınma ajanslarının yanı sıra ülkeler, seyahat acenteleri, tur operatörleri, oteller, 150'nin üzerinde belde ve il de katılıyor.Türkiye Otelciler Federasyonu ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği ortaklığında, Türk Hava Yolları sponsorluğunda gerçekleşecek olan fuara T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı da destek veriyor.

EMITT Fuarı hakkında daha ayrıntılı bilgi için www.emittistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz. EMITT Fuarı'na katılmak isteyen ziyaretçiler www.fuardavetiyesi.com adresine girerek ücretsiz online davetiye de alabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri