İpek Ongun Büyüykçekmece'de

Gençlik romanlarının en önemli yazarlarından İpek Ongun, Atatürk Kültür Merkezi’nde Büyükçekmeceli gençlerle bir araya geldi.

“Hayatımızın Keşkeleri ve İyikileri” konulu söyleşide Büyükçekmeceli gençlerle buluşan yazar İpek Ongun, öğrencilerin ilgisinden memnun olduğunu dile getirdi. Büyükçekmeceli gençlere hayatlarındaki keşkelerini biraz daha azaltmak için yaptığı konuşmada, okumanın, sporun ve sanatın önemini de anlattı. Okumanın hayatlarındaki keşkeleri azaltıp iyikilerini artıracağını vurgulayan Ongun, “Hayat bir tek kez yaşanıyor ve geri dönüp o hataları düzeltme şansınız yok. Okumaya, sanata ve spora verdiğiniz özen, yaşamınızdaki iyikileri artıracaktır” dedi.
Programa katılan Meclis Üyesi Ahmet Şahin, Ongun’a hediyelerini takdim etti. İpek Ongun ile birlikte aynı sahnede olmaktan mutlu olduğunu belirten Şahin, “Bu sahnede ülkemiz için çok değerli insanlarla birlikte olmuşumdur ama İpek Ongun’un yeri çok ayrı olacaktır. Gençlerimize hayatlarının sadece okul ve ev arasında bir süreç olmadığını gösteren İpek hanım’a teşekkürlerimi sunarım. Katılımdan ve ilgilerinden dolayı öğrencilerimize de ayrı teşekkür ederim. Gün geçtikçe yazarlarımıza olan ilgilerin azaldığını düşünürken gençlerimizi bugün burada görmekten mutluyum. Hepinize iyikilerin hep, keşkelerinde az olduğu bir hayat diliyorum” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri