İrem Çiçek'ten Gülen'e ayetli mesaj

Albay Dursun Çiçek'in kızı İrem Çiçek bir kitap yazdı:

KIŞLADAN HASDAL'A ALBAY DURSUN ÇİÇEK VAKASI
Dursun Çiçek 12 Haziran seçiminde Ankara'dan bağımsız aday olmaya karar vermiş. İstifa dilekçesini bile yazmış. Onu bu kararından son anda vazgeçiren kızı İrem Çiçek olmuş...
İlginç detaylar, yargılama sürecine ilişkin önemli ayrıntılar var kitapta.
Av. İrem Çiçek imzaladığı bir kitabı Pensilvanya'ya göndermiş... Fethullah Gülen'e...
Maide Suresi 8'inci Ayet'i hatırlatan şu notu yazmış:
Sayın Fethullah Gülen'e
'Ey iman edenler! Allah için hakkı titizlikle ayakta tutan, adalet ile şahitlik eden kimseler olun. Bir topluma olan kininiz sizi adaletsizliğe itmesin. Adil olun.'
Saygılarımla
İrem Çiçek
Not: Haberi teyit için aradığım İrem Çiçek'i İzmir'de yakaladım. Bugün İzmir Fuar'da imza günü olduğunu öğrendim.

'Sol' televizyon geliyor
Sol bir televizyon geliyor...  Adı: imc...  Facebook'ta grupları bile var. Sloganları: Bu İmecede Ben de Varım!  Bir süredir test yayını yapan televizyonun mayıs ayında işe başlayacağı konuşuluyor. Umut veren bir ekiple yola çıkıyorlar... Ertuğrul Mavioğlu, Celal Başlangıç, İrfan Aktan... Ragıp Duran'dan da destek istemişler. İstanbul ve Ankara'da bürolar tutuldu... Bakalım facebook'a yazdıkları gibi,  'imece mazlumun yanında, zalimin karşısında imece yananın yanında, yakanın karşısında' durabilecek mi? İmece'yi dört gözle bekliyoruz!

Behzat Ç.'ye  'artist misin la sen!' dayağı
Oyuncular bazen kendilerini rollerine kaptırıp gerçek hayatta da oynamaya devam ederler. Bu nasıl bir ruh halidir hiç anlamam! Geçenlerde Ankara'da, çocuğunu okuldan almaya giden oyuncu Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç.) okulun önündeki caddeye boru döşemeye çalışan işçilere, 'Okul çıkışı trafiği ne hale getirdiniz! Bu iş bu saatte mi yapılır!' diye çıkışmış. İşçiler dertlerini anlatmaya çalışırken Behzat Ç. hışımla inmiş arabadan. Elinde tespih! Başlamış küfretmeye... Okulun yöneticileri koluna girip uzaklaştırmaya çalışsalar da susturamamışlar bizim deli fişek komiseri(!) Sonunda bir işçi dayanamamış ve Behzat Ç.'ye, dizide sıkça tekrarladığı o replikle yanıt vermiş, 'Artist misin la sen!'  Komiser Behzat sağlam bir yumruk yemiş.

Mide bulandıran dedikodu
Seçİm yaklaşıyor ya, kulisler dedikodudan geçilmiyor! Birileri diyor ki, çok yakında ana muhalefet partisi liderinin bir telefon kaydı çıkacak ortaya. Yani birileri, malum adreslere bu kaydı servis edecek! O kayıtta ne mi var? Söylenenlere göre genel başkan ile kendi partisinden bir belediye başkanı aylar önce, gündem yaratan bir olay hakkında konuşuyorlar. Yasadışı kayıtlara pirim vermemek adına konuyu yazmayacağım ama pis işleri sevenleri heveslendirmemek için şu kadarını söyleyeyim. Böyle bir kayıt varsa ve servis edilirse bu iş sadece çirkeflikten medet umanların zavallılığını ispatlar!

Medyada 23 Nisan!!!
Habertürk TV'nin Ankara Temsilcisi deneyimli haberci Ünsal Ünlü görevinden ayrıldı... Yerine kimin geleceği merakla beklenirken alışılmadık bir durum yaşandı. 1.5 yıllık genç muhabir Habertürk'ün yeni Ankara Temsilcisi oldu. Her kurum istediği kişiyle çalışır, bize ne! Tamam ama bu gerçekten tuhaf! Çünkü genç meslektaşımızın henüz sarı basın kartı bile yokmuş! Meclis, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Genelkurmay gibi Başkent'in 'zorunlu' haber adreslerinde bulunmanın ön koşulu sarı basın kartı sahibi olmaktır. Genç meslektaşımızı üzmek istemem. Tanıyan herkes, 'gelecek vadeden, parlak bir muhabir' diyor onun için. Yolu açık olsun ama benden söylemesi, birileri ona iyilik değil büyük kötülük yapmış!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri