Kandile Özel Festival konserinde Ahmet Özhan Sahne Aldı…

13.Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivalinde Türk Müziği’nin güçlü yorumcusu Ahmet Özhan Berat kandil gecesi Kültürpark Amfi Tiyatrosunda sahne aldı.

    Konser sırasında Özhan” Bu gece çok anlamlı bir gece. Bu gece bağışlanma ve af gecesi hepinizin duaları kabul olsun” dedi.

    Barış Müderrisgil konseri ile başlayan gecede, konuk ülke halk oyunları gruplarının gösterileri, Barış Manço Kültür ve Sanat Eğitim Merkezi Trabzon Yöresi Halk oyunlarının gösterileri yer aldı. Halk oyunlarından sonra Kum sanatı gösterisini yapan Ramazan Yumrutepe’nin kumdan yaptığı tablolar oldukça ilgi gördü.
Gecenin finalinde sahne alan Ahmet Özhan, Berat Kandiline özel birbirinden anlamlı eserler seslendirdi. 
 
   Festivale katılan 52 ülkenin karşısında ilahi, tasavvuf müzik ve Türk sanat müziği seslendiren Özhan, konser boyunca büyük bir hayranlıkla izlendiği gibi büyük bir ilgi de gördü. Konser sırasında Özhan” Bu gece çok anlamlı bir gece. Bu gece bağışlanma ve af gecesi hepinizin duaları kabul olsun” dedi.
Sahnede Türk Müziğinin güçlü ismi Ahmet Özhan’a festival özel matarasını ve tabağını veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün,” Festivalimiz kültürlerin bir araya gelmesi, dostluk ve barışı tüm dünyaya bir kez daha anımsatması bakımından çok büyük önem teşkil etmekte. Tasavvuf derinliğinin, yeniden terennüm edilmesinde önemli bir kilometre taşı olan sanatçımız Ahmet Özhan’ı dinlemekten dolayı memnun oldum, bize günün manevi hazzını yaşattı dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri