“Kara Kız”ın 15.sergisi…

Silivrili Sanatçı Emine Toprak, “Martılar ve denize yansıyanlar” adını verdiği ikinci kişisel sergisini açtı.

 

KUMBURGAZ Artemis Marin Princess Hotel lobisinde “Martılar ve Denize Yansıyanlar” sloganıyla sergi açan sanatçı Emine Toprak, “Emekli olduğumdan bu yana fotoğraf çekip, resim yapıyorum.. Bu benim vazgeçilmezlerim arasında” dedi.

Artemis Marin Princess Hotel’deki serginin açılışı ise Şişli Belediye Meclis üyeler, Belediye Başkan Yardımcısı Engin Akman, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar, Silivri  Kadınlar Kent Konseyi Başkanı Dilruba Önal ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sergi hafta sonuna kadar açık

“Martılar ve Denize Yansıyanlar”  temalı sergisinin bu hafta sonuna kadar açık olacağını kaydeden sanatçı Emine Toprak; şunları söyledi:

“Silivriliyim. Bulunduğum bölgede doğayla içiçe yaşayarak gördüklerimi tuvale yansıtıyor. Özellikle de doğa resimleri çekiyorum. Bu benim ikinci kişisel sergim. Bugüne kadar 15 karma sergiye de katıldım. Doğayı ve insanları buluşturan resimler yapmak ve bu türde fotoğraflar çekmek en büyük keyfim. Yaşamın renk kattığı her şeyi değerlendirmek beni mutlu kılıyor. Karakalem çalışmalarımda var. Onları da bu ikinci kişisel sergimde izleyenlerle paylaştım.”

SANATÇI EMİNE TOPRAK'IN RESİM VE FOTOĞRAF SERGİSİNDEN KARELER İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ:

http://www.haberdar.com.tr/-sanatci-emine-toprakin-sergisi-resimleri,53.html

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri