KELOĞLAN MÜZİKALİNE YOĞUN İLGİ

Şarkıları, dansları ve heyecan verici konusu ile çocukların vazgeçilmez kahramanı Keloğlan Masalları çizgi filminin müzikali, Küçükçekmece Belediyesi Arenamega'da izleyiciyle buluştu.
 YETİŞKİNLER VE ÇOCUKLARDAN YOĞUN İLGİ
Keşif Yapım Organizasyon tarafından Keloğlan Masalları çizgi filminin orijinal sahneye uyarlanan müzikaline, yetişkinler ve çocuklar  yoğun ilgi gösterdi. Göz alıcı dekoruyla, çocuklara ve de büyüklere, muhteşem  bir 50 dakika sunan oyunda, katılımcılar eğlenceli vakit geçirdi. Çizgi filmde kullanılan orijinal sesler ve aslına uygun hazırlanmış maskot ve kostümler, katılımcılar tarafından oldukça ilgi gördü. 
 
12 İLDE SAHNELENDİ

Keloğlan, Bilgecan Dede  ve Balkız'ın; Uzun, Huysuz ve Karavezir'e rağmen gerçekleştirmek istediği Elma Şekeri Festivali macerasını anlatan oyun, 2 Kasım'dan bu yana 12 ilde sahnelenerek, seyirciyle buluştu. 
 
Ekranda yayınlanan çizgi filme sadık kalınarak hazırlanan “Keloğlan Masalları Müzikali” özel hazırlanan şarkıları ve profesyonel dansçılardan oluşan ekibiyle, yoğun bir turne programında, profesyonel bir sahne gösterisiyle Türkiye'nin dört bir köşesinde çocuklarla buluşmaya devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri