Küçük sanatçıların eserleri büyüledi

Neşe Sever ve Gürpınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan karakalem ve ebru çalışmaları ziyaretçileri kendisine hayran bırakıyor. İstanbul’un tarihi mekânları ilköğretim öğrencilerinin yaptığı karakalem ve ebru çalışmalarla hayat buluyor.
2010 Avrupa Kültür Ajansı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen karakalem ve ebru sergisi ziyaretçilerini büyülüyor.

Neşe Sever ve Gürpınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan karakalem ve ebru çalışmaları ziyaretçileri kendisine hayran bırakıyor. İstanbul’un tarihi mekânları ilköğretim öğrencilerinin yaptığı karakalem ve ebru çalışmalarla hayat buluyor. Süleymaniye, Galata Külesi, Kız Kulesi, Sultanahmet, Topkapı Sarayı, Alman Çeşmesi, Beyazıt gibi tarihi mekânlar minik eller tarafından kâğıda dökülüyor. Profesyonellere taş çıkartan ilköğretim öğrencileri, ziyaretçiler tarafından büyük takdir topluyor.

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil’in katılımıyla açılışları gerçekleştirilen sergiler ilk günlerinde ziyaretçi akınına uğradı. Yapılan çalışmaları hayranlık içersinde inceleyen Başkan Yardımcısı Yeşil, küçük sanat erbaplarını yaptıkları güzel çalışmalardan ötürü tebrik etti.
“Ebru ve İstanbul” isimli sergi 3 gün boyunca kapılarını ziyaretçilerine açık tutarken, “Karakalemle İstanbul” isim sergi ise 5 gün boyunca açık ziyarete açık olacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kültür - Sanat Haberleri