MFÖ'den Arenamega'da Muhteşem Konser

MFÖ Arenamega'da Binlere Söyledi

Türk pop müziğinin efsane grubu  Mazhar, Fuat, Özkan üçlüsü Küçükçekmece Arenamega’da muhteşem bir konser verdi.

Türkiye’nin en büyük gösteri merkezi olma özelliğini taşıyan ‘Küçükçekmece Arenamega’da sahne alan MFÖ grubunu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Başkan Yardımcıları başta olmak üzere binlerce kişi izledi.

'YILLARCA KÜLTÜR VE SANATLA YAŞAYACAK'

Grup üyelerine çiçek vererek teşekkür eden Aziz Yeniay, "Bir hafta sonra Allahaısmarladık diyeceğim ancak, Küçükçekmecemiz umuyorum ki yıllarca kültür ve sanatla yaşayacak."dedi. Ayrıca Yeniay küçüklüğünden beri MFÖ grubunu dinlediğini belirterek, "Bugün burada üç delikanlı gördük. Allah onları nazarlardan saklasın."diye konuştu.

BİNLERCE KİŞİ EŞLİK ETTİ

Konserde birbirinden güzel parçalarını Küçükçekmeceliler için seslendiren gruba, binlerce hayranı hep bir ağızdan eşlik etti. Sempatik tavırları ve güçlü yorumlarıyla herkesin gönlünü fetheden Mazhar, Fuat, Özkan üçlüsü 2 saat boyunca sergiledikleri performansla büyük beğeni topladı. Ali Desidero, Ele Güne Karşı, Güllerin İçinden, Vurgun Yedim, Mazeretim Var gibi dillere pelesenk olan parçalarını seslendiren grup tüm katılımcılara unutulmaz bir konser akşamı yaşattı.

'CEM YILMAZ'IN FİLMİNDE OYNAYACAK'

Konserde dinleyicilere ritim tutturarak  bir MFÖ klasiğini de yaşatan Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un Cem Yılmaz'ın yeni sinema filminde oynayacağı bilgisini verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri